Energinen tiskari haussa

Haemme pieneen tiimiimme ahkeraa tiskaria, jolla on luontaista järjestelykykyä ja ymmärrys keittiöympäristössä vaadittavasta puhtaustasosta. Hygieniapassi on perusvaatimus. Olet tärkeä henkilö yrityksemme tuotannossa ja pidät huolta niin asiakasastioista kuin ruuanvalmistusastioista itsenäisesti. Keittiötila on pieni, joten välineiden löytyminen oikeilta paikoilta on ensiarvoisen tärkeää.

Työ on intensiivistä ja aikataulu on usein kiireinen, joten riittävä fyysinen kunto auttaa selviämään siitä. Myös hyvän loogisen ajattelun ja kokonaisuuden hahmottamisen avulla säästät turhia askelia ja selviät päivän toimista helpommin.

Chictasticilla on konditoriatuotantoa sekä arkipäivisin lounas, jotka molemmat rytmittävät päivän tehtäviä; aamupäivällä tuotantoastioiden tiskaamista ja lounaan käynnistyessä asiakasastioiden tiskaamista. Sinun tulee hyväksyä ja sisäistää Chictasticissa määritellyt hygieenisyysstandardit ja toimintatavat sekä huolehtia myös työpisteesi puhtaudesta. Riittävä työkokemus ja aukoton työhistoria katsotaan eduksi valintaa tehtäessä.


            

Otamme hakemuksia vastaan vain sähköpostitse osoitteeseen info(at)chictastic.fi