Tarkempaa tietoa perustuotteistamme ja niiden hinnoista saat facebook-sivujemme kauppaosiosta, jonka kautta voit myös lähettää kätevästi tuotteisiin liittyviä tiedusteluja. Laajemmista kokonaisuuksista tai räätälöidyista tuotteista (esim. fantasiakakut) sekä niiden hinnoista saat kätevimmin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@chictastic.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin parin tunnin sisällä. Laajempien kokonaisuuksien arviontiin menee noin vuorokausi.


Suorat tilaukset tulevat parhaiten perille sähköpostilla. Kuittaamme tilaukset vastaanotetuksi ja tarkennamme tuotteen sisältöön liittyviä yksityiskohtia, mikäli tarpeen.


HUOM! Valmistamme kaikki tuotteet käsityönä, minkä vuoksi tilaukset kannattaa tehdä ajoissa. Tuotteiden pitää eri työvaiheiden välissä myös levätä ja asettua, jotta voimme taata niihin parhaan mahdollisen maun ja koostumuksen.  Varaustilannevaihtelee viikoittain. Vaativampien tilausten ollessa kyseessä, on meihin hyvä olla yhteydessä vähintään kaksi viikkoa ennen h-hetkeä. Yksittäisten kakkujen valmistukseen on hyvä varata vähintään 7 päivää. Perjantaisin konditoriassamme on KAKKUPÄIVÄ, jolloin valmiita tuotteita voi ostaa suoraan tiskistä. Tiedotamme kakkupäivän tuotteista facebook-sivuillamme alkuviikosta.


Kiireellisemmissä tapauksissa voit tavoitella meitä keittiön puhelinnumerosta 0400 350 104. Toisinaan saatamme olla kädet niin kiinni taikinassa, että emme pysty vastaamaan, mutta numerosi jää muistiin ja palaamme asiaan heti kun mahdollista. Mikäli haluat keskustella kanssani henkilökohtaisesti, niin voit tavoitella minua numerosta 040 730 4337.Terveisin kondiittori Pinja Rauhala